Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αστερόσκονη


Μετά από πιεστική απαίτηση του αναγνωστικού μας κοινού η εφημεριδούλα μας ξανακυκλοφορεί, με το 5ο τεύχος,τώρα και σε Blog. Ελπίζουμε να σας αρέσει.
Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή ξεκούραση τις γιορτές.
Μάλλον είναι το τελευταίο μας τεύχος και με αυτό θα σας αποχαιρετήσουμε αφού και εμείς σε 2 περίπου μήνες θα αφήσουμε το δημοτικό σχολείο που μας φιλοξένησε για 6 χρόνια και θα ανοίξουμε τα φτερά μας για το Γυμνάσιο.
Καλή ανάγνωση
Συντακτική ομάδα
Αποστολάκος Τρύφων
Ιωαννίδου Μαρία
Καρράς Χρήστος
Νατσιούλας Αστέρης
Προβοπούλου Ιωάννα
Σκάνερ
Κατή Κατερίνα
Ψάρρας Γιάννης

3 σχόλια:

  1. Αν και τώρα πηγαίνετε Γυμνάσιο και τη σκυτάλη της Αστερόσκονης παίρνουμε εμείς η Στ'2 και η Ε'1, πρέπει να πω ότι η απόφασή σας να δημιουργήσετε το δικό σας blog ήταν μια πολύ καλή και πετυχημένη ιδέα, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσθέτουμε συνεχώς καινούρια θέματα, κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με μία απλή εφημερίδα. Αφήσατε το Δημοτικό και πήγατε στο Γυμνάσιο, γι'αυτό σας εύχομαι καλή επιτυχία.
    Καμιά φορά άμα έχετε χρόνο, να κοιτάζετε και την πρόοδο της εφημερίδας που εσείς αρχίσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστευω οτι οντως ητανε μια πολυ καλυ ιδεα.Επισης πιστευω οτι και τα παιδια[η στ2 του 2009-2010]συμφωνει με αυτο.Τελος ευχομαι στα φετινα παιδια καλη επιτυχια με τα μαθηματα και καλο κουραγιο.ΠΡΟΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Κανονιστε να κανετε την ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ οσο πιο καλη μπορειται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ
    Η αστεροσκονη αρχισε να ταξιδευει μικρους και μεγαλους το 2006-2007 οταν ο κ.Γιαννης μας ανακοινωσε την ιδεα.Ολοι ενθουσιαστηκαμε ομως στην συνεχεια ητανε πολυ δυσκολο.Αυτο που βγαλαμε ητανε θα λεγαμε ικανοποιητικο,στη συνεχεια ομως γιναμε ακομα καλυτεροι.Τωρα που τα παιδια απο τα οποια ξεκινησε η εφημεριδουλα μας ειναι γυμνασιοπαιδα αυτη η καταπληκτικη εφημεριδα εχει περασει στα χερια ολων σας.Βαλτε τα δυνατα σας να πετυχετε αυτο που πετυχαμε κι εμεις και σας ευχομαι να πετυχετε κι ακομη περισσοτερα.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή