Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εξωγήινοι αλήθεια ή ψέμα;



Το Δεκεμβρίου του 1976 ένα πολύ παράξενο γεγονός ξέσπασε στη Γαλλία. Τρεις νεαροί που ξενυχτούσανε μιλώντας ,καθισμένοι σε μια έρημη και ανοιχτή περιοχή, είδαν φωτεινές σφαίρες να πετούν στον ουρανό. Την ώρα που εξελίσσονταν το φαινόμενο , ο ένας νεαρός αποφάσισε να φύγει , ενώ οι άλλοι συνέχισαν να κοιτούν με ενδιαφέρον το φαινόμενο.
Όταν ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του ,άλλα μόλις προσπάθησε να το βάλει μπροστά , τρεις από τις φωτεινές σφαίρες κατέβηκαν από τον ουρανό και βρέθηκαν γύρω από το αυτοκίνητο του. Μόλις τα φώτα εξαφανίστηκαν , οι δυο άλλοι νεαροί διαπίστωσαν ότι ο φίλος τους είχε εξαφανιστεί ,χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος!
Κάλεσαν την αστυνομία η οποία άρχισε να τον ψάχνει αλλά δεν τον βρήκε πουθενά. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και τις επόμενες μέρες όλη σχεδόν η Γαλλία μιλούσε για τον εξαφανισμένο νεαρό. Όμως μια εβδομάδα μετά ,ακριβώς, ο νεαρός εμφανίστηκε. Επέστρεψε στο σπίτι του σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Όταν οι γονείς και οι γνωστοί έπεσαν πάνω του για να μάθουν τι έγινε , αυτός έμεινε έκπληκτος. Πίστευε ότι δεν είχε λείψει καθόλου και ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν με τους φίλους του.
Αλεξάνδρα Ε1