Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλεκτρονική τάξη-Εφημερίδα του 8ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης

Η σελίδα που διαβάζετε είναι μια ηλεκτρονική δημοσίευση της εφημερίδας που η κατασκευή της ξεκίνησε πριν από χρόνια από τότε που ήμασταν τρίτη τάξη(2006-07). Τότε όλα μας φαίνονταν βουνό. Τώρα μετά από χρόνια και αφού βγάλαμε πια αρκετά τεύχη μας φαίνεται παιχνίδι. Ελπίζουμε να σας αρέσει.
Καλή ανάγνωση ΣΤ2 8 Δ. Σ. Θεσσαλονίκης.
Σχολικό έτος 2009-10 Δυστυχώς όμως ο χρόνος κύλισε γρήγορα και η χρονιά πέρασε. Απόφοιτοι πια του Δημοτικού σχολείου περνάμε την σκυτάλη της εφημερίδας μας, που από εφημερίδα της τάξης μας γίνεται πλέον από το σχολικό έτος 2010-11 εφημερίδα όλου του 8ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, στις υπόλοιπες τάξεις με μια ευχή Καλή Επιτυχία παιδιά και καλή συνέχεια, ελπίζουμε να αγαπήσετε την εφημερίδα μας όσο την αγαπήσαμε και εμείς.Οι μαθητές της ΣΤ2 τάξης.(2009-10)
Ηλεκτρονική τάξη.
Μετά το πέρασμα αρκετού χρόνου με την χρήση της Αστερόσκονης ως σχολικής εφημερίδας όπου οι μαθητές δημοσίευαν διάφορα θέματα, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το blog μας σε μια ηλεκτρονική τάξη. Στο ψηφιακό μας βήμα θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται εργασίες και πληροφορίες των μαθητών αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τα μαθήματα, ασκήσεις, χάρτες ιστορικοί, γεωγραφικοί και διάφορα άλλα σχετικά με την διδασκαλία. Ηλεκτρονική τάξη λοιπόν γιατί η μάθηση δεν σταματά στο σχολείο, ούτε περιορίζεται στους τοίχους των τάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου